Navigacija

ENGLESKI

NEMAČKI

FRANCUSKI

ITALIJANSKI

RUSKI

ŠPANSKI

MEĐUNARODNI ISPITI
··· Kembridž ispiti
··· YLE
··· IELTS
··· BEC
··· GRE GMAT
··· TOEFL SAT· Test engleskog jezika ·PRIJAVA ZA FCE
Prijava za FCE

PRIJAVA ZA FCE

Početak

VIVA schoolPreko sedamdeset procenata ljudi na svetu danas govori više od jednog jezika. Zato je učenje stranog jezika sve veći izazov i potreba. To učenje predstavlja proces koji je vredan uloženog truda, vremena i novca. Ne kaže se uzalud u Srbiji "Koliko jezika znaš - toliko vrediš!".

 

VIVA SCHOOL Vam nudi izuzetno bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete, uz svesrdnu pomoć naših profesora, ostvariti željene rezultate, proširiti svoje horizonte, i iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Stručni tim naših iskusnih profesora će na kreativan način i veoma pažljvo pobuditi kod polaznika maksimalan interes, motivaciju i ljubav prema izabranom jeziku.

U VIVA SCHOOL ćete upoznati i naučiti i nešto više od jezika: upoznaćete tradiciju, kulturu, istoriju i običaje zemalja za čiji jezik se opredelite. Pružamo kvalitetno organizovanu i izvedenu nastavu koja se radi u adekvatno i multimedijalno opremljenom prostoru. Potpuna posvećenost nastavnog kadra, rad u malin grupama i korišćenje savremenog nastavnog programa i metoda učenja obezbeđuje Vam najefikasniju nastavu koja će Vam pomoći da lako savladate strani jezik.

Ponosni smo na uspehe naših polaznika. U VIVA SCHOOL se uči sa zadovoljstvom, a u našim prostorijama ćete se osećati prijatno i u ugodnoj atmosferi. Doživećete divno i nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika - VIVA postoji samo zbog Vas.

Dođite da sa nama naučite i usavršite

  •     Engleski
  •     Nemački
  •     Francuski
  •     Italijanski
  •     Ruski
  •     Španski

Čekamo Vas!

Centar za edukaciju